Accordeonvereniging De Wisselvalligheid

Home
Agenda
Orkesten
Foto's en acties
Geschiedenis
Contact
Gastenboek
 

Foto's en acties


Groepsfoto's 2 september 2013


Accordeonvereniging De Wisselvalligheid (klik op de foto voor een vergroting)


Het Accordeonorkest (klik op de foto voor een vergroting)


Het Salonorkest (klik op de foto voor een vergroting)


Nazitten bij het meer van Dirkshorn

Maandag 17 juni 2013 was ons laatste optreden voor de vakantie in Zorgcentrum Hornhoeve in Dirkshorn.
Heel veel jaren treden we hier al op in juni en vaak begint dan ook de vakantie.
Zo ook deze keer.
Sinds een aantal jaren gaat een groepje leden ,als afsluiting, nog even nazitten bij het meer in Dirkshorn. Het is toch wel heel leuk om te constateren dat deze groep ieder jaar groter wordt. Het is heel gezellig, er worden sterke verhalen verteld en héél veel gelachen !!

De stoelen gaan weer mee naar huis en de overgebleven hapjes en drankjes gaan weer in de auto.
De "hangplek voor één avond" wordt weer keurig netjes achtergelaten !


Rabobank Sponsorfietstocht 8 juni 2013

Het weer zag er goed uit en nadat Gerda de routebeschrijvingen had opgehaald en de zo bekende rugzakjes aan iedereen had uitgedeeld werd er begonnen aan de tocht. We werden deze keer zelfs uitgezwaaid. Bartje was aanwezig bij de start en had een tasje met lekkers voor onderweg mee gegeven. Ze fietste mee tot aan de rotonde bij de bioscoop en ging toen richting huis.
Onze route ging via Hoep-Zuid, Haringhuizen en "de Morrebok" ( Moerbeek) via de Wateringskant, Lutjewinkel naar Winkel om vervolgens bij de Prins Maurits in Nieuwe Niedorp ons eerste stempeltje en het appeltje op te halen.
Hier werd tevens gepauzeerd en iets gedronken. Ze waren daar op alles voorbereid ? ! Ze hadden een speciale aanbieding: Koffie, vers gezet en een gevulde koek, vers uit de oven. Dat beloofde wat !
Ze hadden er waarschijnlijk niet aan gedacht dat er ook nog mensen zijn die graag een kopje cappuccino drinken. Het duurde lang voordat deze gebracht werd en wel in een heel klein kopje ! Dit allemaal onder de vrolijke klanken van smartlappenkoor "Huilen met Henk".


Hier werden ook de ontvangen en meegebrachte lekkernijen van Cora en Bartje rondgedeeld. Dit moest ons de nodige energie geven om weer door te gaan. Via 't Veld en Zijdewind ging het via de Slootgaardweg (Waarland), Groenhartweg (Dirkshorn) naar Het Centrum" op de Stroet. Hier moest weer een stempel worden gehaald. De hier aanwezige (hobby) fotograaf van de Rabobank was zo vriendelijk om een groepsfoto van ons te maken

Marti, Cees (van Marti), Wil, Bets, Karin, Kees, Marijke ,Marian, Gerda en Gerrie

Hierna moest het laatste stukje nog worden afgelegd. Via Groenveld , de Tjallewallerweg, Zaagmolen, Menisweg en het fietstunneltje kwamen we bij de Zuiderweg en de Rabobank. Hier werden de formulieren door Gerda ingeleverd en ging iedereen huiswaarts.


Iedereen heel hartelijk bedankt, want hiermee hebben we toch maar mooi het maximale sponsorbedrag voor onze club kunnen binnenhalen!


Koffieconcert 4 november 2012

 

 

 


Nazit bij het meer Dirkshorn 18 juni 2012

 Rabobank Sponsorfietstocht 9 juni 2012

Zaterdag 9 juni 2012, om 10.00 uur: Marian Dam meldt zich bij het startpunt in Schagen om de route op te halen.
10.15 u. de overige deelnemers van De Wisselvalligheid hebben zich verzameld en staan in de startblokken.
Het is een drukte van belang om en nabij het startpunt aan de Zuiderweg (Schagen). Iets voor half elf zaten we op het zadel en spoorden we met het windje in de rug richting Kolhorn. Stempelen in restaurant ’t Anker en fluks weer op het stalen ros en via de Westfriesche dijk, Wieringerwaard en Oudesluis naar ’t Zand waar we bij molen De Hoop weer een stempel konden ‘scoren’, daarna doorstomen naar Schagen, het eindpunt. Onderweg hebben we een paar miezerige buitjes gehad maar dankzij de stevige wind waren we ook weer snel drooggewaaid.
Deelnemers: 6 leden van de De Wisselvalligheid en 4 introducées.
Na Kolhorn gingen we richting Wieringerwaard. Hé….., Alie (3e partij acc.ork. en sponsor van snoepjes die door Bartje (3e partij acc.ork.) kwistig werden uitgedeeld), woont toch in Wieringerwaard?......................................Om de tegenwind op de terugtocht wat te breken gaan we even langs………..Even (fiets)bellen en Alie verschijnt aan de deur, blij verrast en nodigt ons uit om binnen te komen. Dit aanbod slaan we af want we zijn nog lang niet aan het eind.
We naderen Oudesluis. Wil (viool salonork.) weet waar Bertha (dwarsfluit salonork.) woont. We gaan even langs, na wat ge(fiets)bel verschijnt ‘meneer/wederhelft’ Bertha aan de deur. Bertha heeft ook regelmatig meegedaan met deze fietstocht maar deze keer niet want ze ligt ziek te bed. .
Na deze onderbreking weer verder richting ’t Zand. Inmiddels liep het tegen half een en we hadden nog geen koffiestop gemaakt. Enkelen onder ons hoorde je gewoon denken: ‘Waar blijft die koffie nu?’ De vaste deelnemers weten dat de koffiestop in ’t Zand met tompoucen bij Marijke de Leeuw (2e partij acc. ork. + salonork.) zou zijn.
Hè, hè, ’t Zand kwam, met een stevige zijwind, eindelijk in zicht. Marian (2e partij acc.ork.+ salonork.) en Sita (4e partij acc.ork.) gaan naar de bakker voor de tompoucen en de rest gaat naar de Julianastraat.
De koffie staat te pruttelen en even later komen de koekebakkers Marian en Sita binnen. Met recht koekebakkers, want van de tompoucen geen enkel spoor (waren op). Wel twee dozen met gebakjes waarvan een gekapseisd was. Dat was dus een soort ‘allerhande’ geworden. Uiteraard hadden onze gastfietsers eerste keus. De rest werd verdeeld onder de fietsers van de club. De volgende pot koffie ging door de gootsteen want voor een tweede kopje was geen tijd meer. Vóór 14.00 u. moesten we ons bij het eindpunt melden. De bedoeling was om ook nog even bij Cora (altfluit salonork.) langs te gaan maar het zag er naar uit dat we in tijdnood zouden komen, dus dat hebben we van het programma geschrapt (sorry, Cora). Na het stempelen bij Molen De Hoop koersten we met een behoorlijke tegenwind richting Stolpen, toen via Schagerbrug, waar Bets (óók 3e partij acc. ork.) en introducée afhaakten (wonen daar), verder naar Schagen. We kwamen vlak langs de woning van Wil, dus die haakte daar ook af.
Klokslag twee uur leverden we de papieren bij het eindpunt in. Bartje en familie fietsten door naar huis en de rest bond de fietsen op de auto en keerden huiswaarts.
Al met al weer een mooie bijdrage geleverd door onze leden, voor onze leden!

 


Groepsfoto 13 november 2011


Groepsfoto 24 oktober 2011


Bezoek Berge (Duitsland) september 2011

 

 

 


Rabobank FietsSponsortocht 2011


Gezellige nazit 14 juni 2010


Rabobank FietsSponsortocht 2010


Les Miserables 2008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional

2011 Erwin Dam Multimedia